Intro door Louis - Enkele reacties - Bestellen

De geheime kracht van uw woorden en gedachten

"VOEL JE IEDERE DAG IN IEDER OPZICHT BETER EN BETER"
Louis Vanden Bergh

Speciaal voor jou lezer heb ik het boek "VOEL JE IEDERE DAG IN IEDER OPZICHT BETER EN BETER" geschreven ! 

Ik schrijf in mijn boek uit eigen ervaring en deze van honderden wijzen uit het verleden. Deze unieke verzameling van wijsheden , levenslessen   doen je ongetwijfeld inzien dat het ook in jouw leven anders en vooral beter kan. Alles wat je ooit wilde weten over geluk, succes, liefde, geld, vrienden, angst, overvloed, macht, verlangen, vreugde, ervaring, ziekte, gezondheid, armoede, verlies, winst en nog veel meer zal je hier vinden!
Het kan in jouw leven ook anders en veel beter, want iedereen is voor het geluk geboren (ook jij!), als je het heft in eigen handen neemt.

De overheid heeft er niet voldoende voor gezorgd, dat we het geluk in ons dagelijks leven ontmoeten. Het gejaagd en gestresst leven zorgen er in die mate voor dat we de indruk hebben dat we op de wereld gekomen zijn om te werken, te werken, en nog eens te werken om in onze dagelijkse behoeften te voorzien. Dit kan zeker niet de bedoeling geweest zijn van het scheppingsplan!!! Indien dit zo zou zijn, dan is dit een wansmakelijke grap!!!!! Het is net of de mens de industrie moet dienen, het zou beter zijn dat de industrie de mens dient.Waar ontbreekt het de moderne mens aan ? Tijd, tijd en Geld en het ene kan niet meer zonder het andere. Wie het ene heeft en het andere niet, zal niet in voldoende mate kunnen genieten van de luxe die hem aangeboden wordt. De arme man in het oosten heeft tijd, de rijke man in het westen heeft geld maar zelden hebben ze de twee. Ik heb ingezien dat zowel tijd als geld het leven kunnen veraangenamen. Omdat ik het geluk heb gehad om de juiste lectuur in mijn handen te krijgen, ben ik tot het inzicht gekomen om al de lectuur die ik gelezen heb en die mij uit mijn penibele situaties hebben geholpen - weesjongen, nooit gestudeerd, geen hoog iq, geen geld, geen tijd, weduwnaar, enz- .Omdat u over niet voldoende tijd beschikt heb ik een boek geschreven in de vorm van citaten en mantra's en een beetje over mezelf, zodat u zou inzien dat wat ik gelezen en toegepast heb werkelijk voor mij geholpen heeft. De in het dagelijks leven toepasselijke citaten van wijzen uit het verleden en heden die zij ons zomaar aanbieden. kunnen van iedereen die ze toepast een gelukkig mens maken en weet dat niets toevallig tot U komt, ook dit niet..

Vandaag ben ik een gelukkig mens en heb veel van mijn dromen kunnen waar maken.

Een eigen Restaurant een uitvinding in verschillende landen verdelen een droomhuis aan het water, prachtige sportwagens, geweldige vrienden, schatten van vriendinnen en een zeer avontuurlijk leven. En dat mijn avontuur nog niet ten einde is bewijst mijn volgende stap ik ben nu 47 en vertrek naar Thailand om daar enkele zaken uit de grond te stampen. Ook zou ik u graag helpen inzien dat de shit en problemen* die we in het dagelijks leven tegen komen soms de geschenken zijn die we nodig hebben om ons te doen inzien dat het in het leven anders en vooral beter kan . Ik hoop dat je via de honderden Tips die ik je geef, dat jij daarin de juiste gebruiksmethode vind om het leven te leven dat je zo graag zou leven.

*In het dagelijks leven is het niet voor iedereen rozengeur en maneschijn. Dit heb ook ik moeten ondervinden. Ik ben opgegroeid in verschillende wezenscholen, heb geen diploma, ben niet speciaal begaafd en was gedoemd om te mislukken. Alsof dat nog niet voldoende was, was ik op 26 jarige leeftijd reeds weduwnaar. Je zou denken dat ik de moed liet zakken, toch niet, ik begon zoals iedereen aan de uitdaging van het leven. Ik werkte aan mijn zelfvertrouwen, aanvaarde mijn tegenslagen en ging geen uitdaging uit de weg om mijn dromen waar te maken. 
Het is mijn intentie u te helpen inzien dat het in het leven anders en vooral beter kan zijn.
Geloof me, Je kan er altijd iets aan doen. Iedereen heeft dezelfde kansen, maar we moeten het zelf doen. Dit kan alleen als je in jezelf gelooft, de eerste stap zet en keuzes maakt.

Het leven is te kort om te wachten op de dingen die je zou willen doen. Uit de lucht komen ze ook niet gevallen -daaruit komt alleen regen en sneeuw.

Voor het bestellen van een boek, onderaan vind u de gegevens.

 
                   
               
Voor het lezen van het boek heb je  acrobat reader nodig 
  - free download -

 
Klik op het icoon
om het tweede deel van mijn boek,
dat bestaat uit citaten, gratis te lezen

® en T Registered trade mark en trade mark van AAAA Group
Titel

VOEL JE IEDERE DAG IN IEDER OPZICHT BETER EN BETER

Auteur Louix Van den Bergh
Uitgeverij AAAAGroep, Vijverstraat 7, B-9810 Eke, België
  e-mail: info@aaaagroup.com
Aantal bladzijden 206
Prijs 16 EURO
Referentie ISBN 9080687711
Te koop VIA DEZE SITE   Bestellen

Je kan het boek "VOEL JE IEDERE DAG IN IEDER OPZICHT BETER EN BETER" 
heel eenvoudig bestellen door 16 EURO portkosten  inbegrepen te storten...
  • op rekeningnummer 737 4215045 50 (bij KBC)...
  • (deze rekening staat) op naam van Louis Van den Bergh ...
  • vermeld de referentie BOEK  ISBN 90 80687711 bij je overschrijving.

Je krijgt je boek dan zo snel mogelijk thuis bezorgd!

 

Hieronder vind je enkele reacties die ik kreeg op mijn boek...

Wens je ook te reageren? Mail het me vandaag nog door!  Je mening krijgt hier zeker een plaatsje!

Beste Louis,

Ik heb uw boek met veel aandacht en vreugde gelezen. Ik heb veel bijgeleerd om de dingen verder te kunnen gaan toepassen in de toekomst. Ik vind dat uw boek op een zeer positieve manier geschreven is, ook naar de realiteit toe.

Tevens vind ik u een zeer aangename persoonlijkheid die ik nog graag beter zou willen leren kennen, omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer ware mensen met een hoger bewustzijn de handen in elkaar slaan, er veel, veel mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Stefaan De Jaeger-BraetGeachte heer Van den Bergh,
dag Louis,

Het was bij toeval dat ik jouw boek 'Voel je iedere dag in ieder opzicht beter en beter' bij mijn ouders thuis zag liggen. Ze zeiden me dat ze je gesproken hadden op een beurs begin februari. Ze kochten het boek en een koppel nosecaps.

De nosecaps heb ik niet geprobeerd maar het boek heb ik wel gelezen. Schitterend!!! Fantastische bundeling van levenswijsheid. Zeker nu ik voor belangrijke zaken in mijn leven sta. Ik raadpleeg het daarom soms meermaals per dag. Jammer dat ik er niet bij was op die beurs begin februari om u eens persoonlijk te ontmoeten. Ik zou u graag eens ontmoeten. Is dat mogelijk?

U zegt maar waar en wanneer het voor u best past.
Franky DanneelsBeste Louis,

Eerst en vooral: hartelijk dank voor het boek dat ik van jou mocht ontvangen. De persoonlijke opdracht geven aan dit boek een bijzonder waardevolle toets.

Ik moet eerlijk zijn: het heeft enkele maanden geduurd voor ik de nodige tijd vond om jouw boek te lezen, maar ik kan mezelf wel voor het hoofd slaan dat ik er niet veel eerder aan begonnen ben. Wat een prachtwerk! Wat een 'kanjer'! Zelden heb ik zo'n inspirerend boek gelezen.

Het klinkt misschien als een cliché, maar je levensverhaal - dat ik al grotendeels kende - leest als een ware roman. Een erg ongelukkige jeugd (die later een eersteklas leerschool voor het Ware Leven zou blijken te zijn), geluk en wanhoop in de liefde, de dood van een geliefde, de vlucht in je werk, je steile opgang als restauranteigenaar, de uitvinding en de eerste moeilijke stappen van je Nosecaps tot het begin van hun internationale doorbraak,... alles passeert de revue. En uit elk van deze levensfases puur jij je wijsheid die je zo graag deelt met je medemensen in dit boek.

Je bent een uitzonderlijk belezen man: je citaten haal je uit de meest uitgelezen geschriften die ooit aan het menselijk brein zijn ontsproten. Je citaten toets je wel onmiddellijk aan je eigen ervaring en dat is volgens mij de grote meerwaarde aan dit boek: geen gortdroge theorie en vooral geen klakkeloos of pretentieus etaleren van bijeengeraapte citaten, maar een diep verlangen naar het delen met je medemens van al je (levens)wijsheid.

Ik ben ervan overtuigd dat juist hierdoor heel wat mensen kracht zullen vinden in je boek: het is een ware inspiratiebron om aan jezelf te sleutelen en vooral om zelf je eigen leven in handen te nemen om zo jezelf "waar te maken", om te worden tot de mens die je altijd al had willen zijn.

Ik ben vastbesloten vrienden en familie met je boek te laten kennismaken, want zelden vind je zo'n parel in de boekhandel. Louis, ik wens je het allerbeste met je boek (ik heb trouwens al gehoord dat het ondertussen zowat een ware bestseller is geworden) en hoop je spoedig nog eens in levende lijve te ontmoeten.

Heel veel groeten uit Boechout,
JeroenGeachte heer Van den Bergh,
Beste Louis,

Hier mijn mening betreffende jou boek en de aanleiding om het aan te schaffen.
Ik heb jou boek niet gekocht omdat ik iedere dag sombere gedachten had en op zoek was naar een beschreven oplossing.

Ik heb jou boek gekocht omdat ik mijn schoonzus heb zien veranderen nà haar confrontatie met borstkanker. Eerst dacht ik dat haar ziekte de aanleiding was om het leven door een andere bril te gaan bekijken, tot ze mij veertien dagen geleden haar nieuw levenselixir toonde : jou boek! Dit boek is voor haar een echt geschenk.

Puur uit nieuwsgierigheid heb ik mij dan ook een exemplaar aangeschaft. Mijn schoonzus zei : dit is géén boek om uit te lenen, dit boek moet ik bij me hebben als bijbel waarnaar ik regelmatig terug kan grijpen om bij te tanken om blijvend gelukkig te leven.

Persoonlijk vind ik het eerder een catechismus. Dit boek lees je niet één keer, je leest het ook niet telkens van voor naar achter, maar vele zaken lees je zolang tot je ze vanbuiten kent om ze dan constant trachten toe te passen.

Ik ben het (nog) niet eens met alle sitaten, maar dat hoeft ook niet, het zet wel aan tot nadenken en overwegen. Dit vind ik trouwens het doel van het boek.

Ik heb reeds enkele werken rond het positief denken gelezen en sta zeker achter deze levensfilosofie. Jou werk vind ik een boek dat ik zal blijven gebruiken als permanent en waardevol naslagwerk.

Ik ga het dus ook niet uitlenen, maar anderen uit mijn omgeving wel aanzetten tot het zelf aan te schaffen.
In elk geval bedankt voor en proficiat met jou werk.

Hendrik Bergmans.Beste Louis,

Ik heb je boek gisteren in één adem uitgelezen. En hoewel mijn leven zeker niet de bijwijlen dramatische wendingen van het jouwe genomen heeft, zijn er toch 3 gebeurtenissen geweest die me sterk beïnvloed hebben. Dat maakt dat ik het voor mij meest intense geluk al meegemaakt heb (zo sterk dat ik dat voor altijd zal meedragen en niemand kan het ook ooit weer afpakken) en verder ook een paar dingen geleerd/meegemaakt heb waardoor ik een onverbetelijke optimist geworden ben. Ik was dus al een gelukkig mens vooraleer ik je boek las, maar ik ben toch blij dat ik het gelezen heb, al is het maar omdat het mijn ervaringen bevestigt. Ik vind ten andere je visie op religie interessant, iets waar ik eigenlijk ook al achter gekomen was in mijn humaniora door toedoen van een leraar godsdienst die ook priester was, maar dan één van de weinigen die open stond voor andere godsdiensten en die waarschijnlijk meer van het Christendom en " godsdienst" begrepen had dan de hele kerkelijke hiërarchie samen.

Proficiat met je boek !!! Moesten meer mensen positief denken, het zou allemaal veel plezanter zijn. En ik zou zeggen, tot binnenkort. Je had me iets laten vallen van een evenement op Zolder met Lotus. Ik heb even aan ons wandelend racing-woordenboek (Eric Janssen - Lexus) gevraagd, maar die weet van niets en ik had op Flanders Expo niets om te noteren bij en ben dus de datum vergeten.

Groetjes,
Johan vanuit het gelukkige Lexus Belgium

P.S. Ik ben een naamgenoot, ook een VDB, maar verschillend geschreven. Het was een beetje vervelend toen ik je tegen kwam in Gent en je naam kwijt was. Ik wist dat er iets was, maar niet wat; achteraf voel je je dan een beetje belachelijk met dezelfde achternaam.Geachte Heer Van den Bergh,

Het deed mij veel plezier om met uw "origineel" en inspirerend boek kennis te maken.
In de eerste plaats is het een "ondersteunend" boek dat met de nodige lessen in weerbaarheid en levenslust gestaafd is, vooral na de dood van uw echtgenote, de wil om het "waar" te maken, en te bewijzen dat een "verlaten kind" het mentaal zeer moeilijk heeft, maar het ook kan "maken" in het leven door een positieve ingesteldheid.

Het positieve aan uw schrijven is de originele en alfabetische manier van "bijna dagelijks gebruikte trefwoorden" die je op een eenvoudige manier kan terugvinden.

Het leggen van de nadruk op de positieve elementen die ons omringen, en waar we geen of veel te weinig gebruik van maken. We moeten inderdaad proberen, om in deze drukke en op winstbejag ingestelde maatschappij, terug te keren naar de kleine dingen.
We houden ons ook teveel bezig met het ruziën onder elkaar over futiliteiten (die dat ogenblik enorm "levens" belangrijk lijken), maar in onze vergankelijkheid niets voorstellen.

Het is een opbouwende en positieve aaneenschakeling van elementen die we teveel vergeten in ons drukke dagelijkse bezig zijn!.

De kleine tips om "het" leven aangenamer te maken zonder overdaad.
U heeft wijselijk en op een correte manier gebruik gemaakt van dat wat anderen reeds voor u (eeuwen gelden) probeerden te laten doordringen.

Als leeftijdsgenoot kan ik mij zeer goed voelen met uw vizie over het "vleselijke" - "niveau" van genoegens in het leven, en de opsomming van bedankingen aan elkeen die, op zijn/haar manier, iet of wat heeft betekend is zeer belangrijk. Wij bedanken onze naasten veel te weinig (ook voor de shit die ze ons aandoen).

Ik persoonlijk kan uw boek enkel maar aanbevelen, temeer daar er nog een deel van de opbrengsten naar een goed doel gaat.

Met vriendelijke groeten,
Bob Wellens.
"Levensgenieter"Beste Louis,

Ik heb de vrijheid genomen je te tutoyeren omdat ik je aanschouw als een echte vriend. Ik heb net je boek "VOEL JE IEDERE DAG IN IEDER OPZICHT BETER EN BETER" voor de eerste keer gelezen en zal dit schitterende boek zeker nog meermaals ter hand nemen. Ik wil je bedanken omdat je deze wijsheden en je persoonlijke inzichten met mij en vele anderen hebt willen delen.

Wanneer ik aan het einde van het boek jouw levensloop doornam vond ik hierin een groot deel van m'n eigen leven terug. We hebben zoveel gemeenschappelijk, ons verleden -de omstandigheden waarin we opgroeiden-, het heden -hoe we de dingen zien en ervaren- en onze toekomst- onze visie, ons verlangen en datgene wat we voor onze medemens kunnen betekenen-, zelfs ons sterrenteken.

Omdat ik m'n leven op drastische wijze wou veranderen, in de eerste plaats om het de mensen uit m'n directe omgeving aangenamer en leefbaarder te maken, maakte ik er een gewoonte van om positief boek na positief boek te lezen. Ik haalde hier enorm veel wijsheid en kracht uit, maar wou op spiritueel vlak steeds verder en verder komen, steeds beter en beter worden en ik wist dat me dat enkel zou lukken als ik contact kon leggen met m'n eigenste ik. Om me deze unieke eigenschap eigen te maken zocht ik hulp bij een psychotherapeut die gebruik maakte van alfa-training, een lichte vorm van hypnose. Ik koos deze bepaalde persoon uit omdat ook hij zijn kennis wil delen en deze verder wil uitdragen. Elke sessie sprak hij meermaals de volgende woorden uit ". en u zult zich iedere dag, in ieder opzicht, beter en beter voelen .". Omdat ik geen boekhandel voorbij kan zonder hun gamma positieve boeken te doorlopen, zo stapte ik enkele dagen geleden -tijdens een culturele gezinsuitstap op weg naar een voordracht over . je raadt het al . positief denken- ook weer een boekhandel binnen. Als het ware werd ik aangezogen door jouw boek, met de titel die al lang in m'n onderbewuste gegrift stond, zonder dat ik het bestaan ervan afwist. Ik ben me er maar al te goed van bewust dat toeval niet bestaat en weet dat ook deze opmerkelijke samenloop van omstandigheden iets is wat we zelf gecreëerd hebben. Het is het zoveelste bewijs dat onze gedachten hun uitwerking vinden in de onzichtbare kracht van het Universum.

"Je bent vandaag waar jouw gedachten je hebben gebracht. Je zult morgen zijn waar jouw gedachten je mee naartoe nemen."

In je boek las ik ook dat jij de bedenker bent van NoseCaps. Nog nooit hoorde ik ervan dus nam ik onmiddellijk een kijkje op jouw website en . proficiat, ronduit een schitterend product! Ik zal niet nalaten mond-tot-mondreclame te maken opdat de mensen van hun kwaaltjes verlost zouden raken. (...)

"Wij allen hebben één of andere vorm van diep geloof en krachtige motivatie nodig. Het geeft ons de kans hindernissen te overwinnen en onze dromen in werkelijk te beleven."

In je boek nodig je me uit om samen met jou thee te drinken. Met alle genoegen neem ik deze uitnodiging letterlijk aan en zie er naar uit om je te ontmoeten. Ik weet dat we elkaar en vele andere mensen kunnen helpen en dat we samen een gemeenschappelijke droom verder kunnen uitbouwen.

Ik kijk uit naar een spoedig antwoord en hoop je met de geboden hulp een hart onder de riem te steken en wens je in ieder opzicht enorm veel succes toe.

Je vriend,
Johan Geerts

Dag Louis, Mag ik je zo noemen? In het voorbije jaar vond ik in Carrefour-Zwijnaarde je boek. Een geluk in mijn leven! Ik ben een gelukkig mens! Ik lees al meer dan dertig dagen je positieve tekst. Er staan veel goede dingen in je boek. Fijn voor jou dat je zoveel mag ontdekken in je leven en zoveel goede mensen mag ontmoetten.Inderdaad als je positief denkt komt er zoveel naar je toe.Kun je zoveel geven. Ik wens je nog zoveel goede dingen in je leven. Veel creativiteit enz....Gods zegen. Vrede en alle goeds genegen Annie. PS " in het diepste van ons hart omhelzen we toch elkaar".

Dag Louis,

We kwamen elkaar onverwachts tegen op die plaats op dat tijdstip. Van toeval geen sprake volgens mij. Je vertelde over je boek en daar ik al geruime tijd interesse heb in het vinden van "mijn eigen ik" en steeds op zoek naar mensen en dingen die mij kunnen verrijken vond ik het een must dit, naderhand bekeken,exquise boek te lezen.

Het is voor mij meer waard dan goud, parels of edelstenen. Je leert er echt jezelf door kennen en doet mij beseffen dat wij mensen gezegend zijn met de grootste rijkdom die een mens zich kan voorstellen. Namelijk onze eigen gedachten, woorden en daden waar we zelf met volle teugen kunnen van genieten.

Jouw boek geeft mij ook de kracht het verleden achter mij te laten, nu te leven en niet meer achterom te kijken, doelen te stellen in mijn leven en er met volle overgave voor te gaan.

Ik ben heel blij dat ik op dit moment in mijn leven jouw boek tegenkwam. Het beroert mij en geeft me een gevoel dat ik nooit meer laat gaan.

Iedere dag kijk ik naar de vrouw in de spiegel rechttegenover mij en durf ten volle zeggen dat ik een gelukkig mens ben!! Vandaar dat ik dit gracieuze boek aan iedereen wil aanbevelen. It's a worldwide bestseller! Men zegge het voort!

groetjes,

Katrien

Beste Louis,

Je wegen zijn ondoorgrondelijk, misschien omdat ik slechts een beeld van jou heb dat gebaseerd is op indrukken en gevoelens,misschien omdat ik verder ook nog nietde nodigematuriteit en levenswijsheid bezit of misschien omdat het een mens niet past andermans wegen te doorgronden. Heb al veel onrechtstreeks van je bijgeleerd, door jouwplaats op deze bolsta ik ook al een stuk verder in m'n leven, en hoewel je dit misschien moeilijk kan geloven ben ik je hiervoor dankbaar. Verder ben ikGodnog meerdankbaar voor hetgeen je al voor Els betekend hebt. Er komt binnenkort een dag dat ik klaar zal zijn om je ook eens oog in oog te ontmoeten.

BERT MERCHIE

Dag louis. Ik ben opgenomen in Brugge in rustenburg. Ik heb je boek bij en heb daar veel steun aan. Groetjes Katrien.

Bedankt dat ik jouw boek op mijn pad ben tegengekomen ! daniël


Beste louis,

Ik heb jouw boek reeds meerdere malen gelezen en kan je alleen maar bewonderen voor de levenslessen doorzettingsvermogen en geloof in jezelf. Het boek heb ik reeds aan honderden mensen aangeraden! Je verteld me dat de pers niet openstaat voor jouw boek, maar hebben ze het wel gelezen? Ik heb nog nooit zoveel goede tips en wijsheid in één boek gevonden!!! Nu begrijp ik waarom jij zo gelukkig bent. Via deze weg vraag ik je dan ook of je een lezing wil geven over jouw boek. 

Erik Vermeersch

Beste Vriend, 

Louis, ik ken je al jaren en weer heb je mij met verstomming verslagen. Ik heb je leren kennen toen je net je restaurant Het Rammenhof openhield in Eke. Je vertelde over je leven en ik dacht dit kan niet!!!!! Tot ik jouw boek, dat ik nu in mijn handen heb tegenkwam. Je schrijft dat toeval niet bestaan en voor de mens ongekende wetten zijn, wel dan is dit voor mij een onbekende wet  en kom ik toevallig jouw boek tegen.  Ik weet dat je een zeer enthousiast en hardwerkend mens bent maar dat jij, jij louis zo met filosofie en de zin van het leven bezig bent dat had ik van jou niet verwacht. Je kwam bij mij altijd over als iemand die leeft in de trend van Carpe diem. Ik zie dat je nu met verschillende zaken bezig bent en dat je toch een boodschap aan iedereen wil meegeven. Ik zal in ieder geval de zaken die in jouw boek beschreven staan toepassen en het aan iedereen die het horen wil verder vertellen. Ik wens je verder nog zeer veel succes met alles wat je doet en hoop je eens te ontmoeten in je nieuwe optrekje in Thailand. 

Groeten Ann    

Beste Louis,

Ik heb jouw boek gelezen, gelezen, gelezen en nog eens gelezen en het heeft mij veel plezier gedaan dat jij jouw ervaringen en inderdaad de vele citaten van anderen met iedereen wil delen. Daarom wil ik je uitnodigen om een lezing te houden voor mijn collega's van Amway. Ik geloof dat jouw boek een enorme steun kan zijn om iedereen die twijfelt dat hij de juiste man op de juiste plaats is te helpen. Telkens ik het boek in handen heb en dat gebeurd regelmatig bedenk ik mij hoeveeel tijd jij daarin gestoken hebt, dit moet echt een monnikkenwerk geweest zijn. Wij zien elkaar binnenkort op een lezing 

Luc Meiresonne  

Beste Louix,

Ik heb jouw boek net uitgelezen. Nu uitgelezen is het nooit. Je hebt ons echt een prachtwerk bezorgt!  Dit boek is nooit uitgelezen! het ligt op mijn nachttafel en voor het slapen lees ik enkele regels en daar voel ik me goed bij. De wijsheden die je ons aanbiedt zijn de moeite meer dan waard. Ik vindt het tof dat je ondanks al je tegenslagen  nog zoveel moed hebt en jouw kennis en wijsheden van anderen met iedereen wil delen.Iedereen die ongelukkig is of twijfelt kan ik jouw boek aanraden. Ikzelf ben van mening dat jouw boek in iedere school zou moeten liggen. Misschien zou de jeugd met minder druk aan hun levens taak kunnen beginnen. 

Arlette de wesenaere